Welkom bij Koor Karakter!

Koor Karakter presenteert: Duivels Dilemma

De lente is heel dichtbij en ondertussen zijn we in volle voorbereiding voor ons nieuwe muziektheater Duivels Dilemma!!

donderdagavond 18 april
Kom je ook naar Café Meneer Prinssen op donderdagavond 18 april? Van elke consumptie gaat 15% naar project Duivels Dilemma, om zo de kosten te minderen! We zorgen voor heerlijke hapjes en een heuse loterij! Of wil je Karaoke zingen met een van onze koorleden? Dat is geen Duivels Dilemma! Kom op 18 april tussen 20.00u. en 00.00u. naar Café Meneer Prinssen, Sint Jansstraat 50 in Uden!

 

 

Muziektheater Duivels Dilemma
Onder leiding van Gerda Klievink (regisseur) en Lex Wiersma (dirigent) wordt op 1 en 2 november 2019 in Theater Markant een indrukwekkend muziektheater met zang, muziek en dans neergezet: Duivels Dilemma!

In een spannende stijl van mythische Kelten, een schemergebied tussen dood en leven, sirenen, Hades en Mephisto, zetten we op 1 en 2 november in Theater Markant te Uden, een voorstelling neer die handelt over sociale uitsluiting en discriminatie, maar ook over samenwerking en overwinning. Ga mee in de sfeer van mist, grimmigheid en de wens van onsterfelijkheid in de zoektocht naar een gelukkig leven…

Aan de hand van bestaande, moderne en ook klassieke muziekstukken zal de voorstelling voor een breed, lokaal publiek toegankelijk zijn. Denk aan stukken van Queen, Karl Jenkins, Les Misérables, Sweeny Todd, Jekyll and Hyde, Dracula, Chess en The Phantom of the Opera.

De kaartverkoop start op 8 mei via de website van Theater Markant Uden, of op 3 mei voor de Vrienden van Theater Markant!

Deze voorstelling is voor een breed publiek, met prachtige muziek, dynamische dans en pakkend acteerwerk, in een verhaal dat de diepgang van het leven niet schuwt!


Nieuwsbrief

Zou u graag eens per kwartaal op de hoogte blijven van onze optredens? Schrijft u zich dan in voor de nieuwsbrief…
Dat kan hier…

We hopen u binnenkort te ontmoeten!

 

 

logo_karakter_BIG

Toon karakter en zing!