Welkom bij Koor Karakter!

 

Koor Karakter is, samen met Koskoier, Balletschool Chantal van de Water en Het Udens College, in volle voorbereiding van de voorstelling Duivels Dilemma!
Bestel snel uw kaarten á 14.50 via:  www.markantuden.nl

Leerlingen van het Udens College kunnen op vertoon van hun studentenpas aan de balie van theater Markant hun kaartje bestellen à 10,00 euro. Zie hier de openingstijden van Theater Markant: www.markantuden.nl

Op 1 & 2 november 2019 presenteren wij in Theater Markant Uden: “Duivels Dilemma”.

Een muzikale voorstelling over verleiding, verzet en een kus van de Duivel.

Na het succes van Vluchtige Liefde komen we nu met een totaal nieuwe voorstelling waarbij zang wordt aangevuld met muziek, theater en spannende dans.

Laat u in dit weekend van Allerzielen, Allerheiligen en Halloween meevoeren in een strijd tussen de Duivelse Handelaar en de Poortwachter van het dodenrijk. Rijke burgers menen hun onsterfelijkheid te kunnen kopen, ten koste van het gewone volk.

In deze strijd speelt de liefde van de Handelaar voor het volkse meisje Elena een belangrijke rol. Is geluk en eeuwig leven te koop of moeten we accepteren dat de dood bij het leven hoort en dat zelfs liefde de dood niet kan overwinnen? Elena staat voor een duivels dilemma, in een voorstelling over sociale uitsluiting en ongelijke kansen. Gaat ze voor de kus van de Duivel of kiest ze voor haar sterfelijke ziel?

U wordt verrast door muziek uit o.a. Les Misérables, Dracula, Jekyll and Hyde, opera muziek uit Romeo et Juliette en Dido and Aeneas, afgewisseld met stukken als de Parelvissers en topsongs van Queen.

Deze muziektheater productie wordt uitgevoerd door Koor Karakter, Koskoier, Dansschool Chantal van de Water en diverse acteurs, met decors gemaakt door leerlingen van het Udens College.

Bestel tickets (€ 14,50) via www.markantuden.nl.

Duivels Dilemma is mede mogelijk gemaakt door:

Gemeente Uden & Fonds voor Cultuurparticipatie

Nieuwsbrief
Zou u graag eens per kwartaal op de hoogte blijven van onze optredens? Schrijft u zich dan in voor de nieuwsbrief…
Dat kan hier…

We hopen u binnenkort te ontmoeten!

 

 

logo_karakter_BIG

Toon karakter en zing!