Welkom bij Koor Karakter!

Fijn dat u onze pagina bezoekt.

Bij de voorstellnig van The Armed Man startte het koor een actie om geld in te zamelen voor een muzikaal project in Uden-Veghel voor kinderen die met hun ouders zijn gevlucht uit Oekraïne. Klik hier om te sponsoren; elk bedrag is welkom!

of gebruik de QR code scanner om te sponsoren!

We brengen u Carmina Burana, juli 2022

 

In mei 2021 hebben we helaas afscheid moet nemen van ons erelid Pim Wentink. Hij was medeoprichter en jarenlang voorzitter van ons koor. Hij stak veel vrije tijd in het organiseren van uitvoeringen en concerten in binnen en buitenland voor Koor Karakter.

Ter nagedachtenis en als eerbetoon aan Pim geeft Koor Karakter een concert waarin de Carmina Burana van Carl Orff wordt uitgevoerd. Dat concert gaat plaatsvinden tegen de zomer van 2022.

Op 9 oktober 2021 is in het centrum van Uden een voorproefje ge geven, in de vorm van een bloemlezing uit de Carmina Burana, aangevuld met bijpassende stukken uit ons repertoire.

Het positief financieel resultaat van de grote uitvoering in 2022 komt geheel ten goede aan de Stichting WensAmbulance Brabant.

Zij hebben Pim met een rit naar zee een prachtige dag bezorgt. De Wensambulance zal aanwezig zijn tijdens het concert. Uw komst helpt ons om dit geweldige initiatief te kunnen ondersteunen!

 

Deelnemen aan de uitvoering van de
Carmina Burana in 2022?

We willen ook anderen de gelegenheid geven, om aan dit mooie concert deel te nemen. Ben je zanger(es), heb je de Carmina al eerder gezongen en wil je als projectzanger meedoen, dan ben je van harte welkom! Je kunt meedoen met onze woensdagavond repetities in De Schakel in Volkel (20.15 – 22.30 uur), maar in elke geval wordt je verwacht op de repetitie op de zaterdag van het concert zelf. De voorlopige dagindeling van de uitvoeringsdag is als volgt:

  • We repeteren van 10.00 tot 14.00 uur in De Schakel in Volkel
  • Daarna gaat de repetitie verder op de uitvoeringslocatie, tot ongeveer 18.00 uur
  • Tenslotte geven we daar de uitvoering om 19.30 uur.

De kosten voor deelname zijn € 40,=. Meldt je aan door een e-mail te sturen aan info@koorkarakter.nl.