Welkom bij Koor Karakter!

Fijn dat u onze pagina bezoekt! Lees hier het laatste nieuws van Koor Karakter.

De Kersttijd komt weer in beeld. Zie de agenda voor onze Dickens-uitvoeringen dit jaar.

 

Bijzonder wordt onze kerst diner show welke we samen met Restaurant Jambon organiseren op 10 december.

Bestel uw kaarten

 

 

En denk ook aan mooie kerstconcert met orkest en solisten in de Kruisherenkapel:

Klik op de poster voor meer informatie

 

Meedoen met ons koor? Lees het verhaal van Ernest en de motivatie van Kees waarom mensen zoals jij de uitdaging zijn aangegaan.

 

Een groot succes: Het 15 jarig jubileum concert van
Koor Karakter!

Koor Karakter bestaat 15 jaar!

Koor Karakter heeft op zondag 17 juli j.l. een concert ten gehore gebracht bij Koffiehuis “De Nistel” in Nistelrode. Op het terras, omgeven door de prachtige parktuinen, kon men heerlijk genieten van een verfrissend drankje terwijl men luisterde naar een zeer gevarieerd programma van het koor.
Don’t stop me now van Queen is een van de nummers die Koor Karakter gezongen heeft, maar ook liederen van Jenkins, Leonard Cohen en zelfs Vivaldi en de gospel Burden Down werden gezongen. De entree was gratis; iedereen was welkom!

Koor Karakter bestaat uit ongeveer 25 enthousiaste zangers, en geeft regelmatig uitvoeringen en concerten. Onlangs heeft het koor op 4 en 5 mei in Lippstadt, Duitsland, en in Theater Markant in Uden The Armed Man van Karl Jenkins uitgevoerd, als concert voor Vrijheid en Vrede i.v.m. de oorlog in Oekraïne.
Ook worden er ieder jaar sfeervolle kerstconcerten gegeven. Dit jaar zal het kerstconcert op een zeer speciale manier worden uitgevoerd. Mogelijk bent u nieuwsgierig geworden en heeft u altijd al willen zingen bij een koor met ambitie. Neem dan contact op via info@koorkarakter.nl of bel met onze secretaris Karin Bakermans: 06-29574899

Graag tot ziens!