Welkom bij Koor Karakter!

Fijn dat je onze website bezoekt. Samen zingen is geweldig! Lees hier het laatste nieuws van Koor Karakter.

 

Houdt je van zingen? Is je koor gestopt en zoek je wat anders? Heb je ons concert gehoord en wil je de volgende keer ook meedoen? Lees het verhaal van Ernest en de motivatie van Kees waarom mensen zoals jij de uitdaging zijn aangegaan.

 

Met veel plezier kijken we terug op ons prachtige kerstconcert in de Kruisherenkapel in Uden.

Onder grote belangstelling brachten we stemmige kerst-liederen, waarbij meezingen was toegestaan.

Onder begeleiding van het Zuid-Nederlands Begeleidingsorkest en met de steun van 4 solisten werd het Oratorium de Noël van Saint-Saëns gebracht.

Het geheel werd afgesloten met enkele sfeervolle kerstliederen.

Volgens velen een warm, kwalitatief hoogstaande uitvoering waarin Koor Karakter, onder leiding van haar vaste dirigent Lex Wiersma, zich van haar beste zijde liet zien en horen.

Luister hier naar onze uitvoering van Karl Jenkins’ Healing Light:

Healing light

 

Helaas is wegens onvoldoende belangstelling ons Xmas dinner show niet door kunnen gaan.

 

 

 

 

 

Ook een groot succes: Het 15 jarig jubileum concert van
Koor Karakter!

Koor Karakter bestaat 15 jaar!

Koor Karakter heeft op zondag 17 juli j.l. een concert ten gehore gebracht bij Koffiehuis “De Nistel” in Nistelrode. Op het terras, omgeven door de prachtige parktuinen, genoot men van een verfrissend drankje terwijl men luisterde naar een zeer gevarieerd programma van het koor.
Don’t stop me now van Queen is een van de nummers die Koor Karakter zingt, maar ook liederen van Jenkins, Leonard Cohen en zelfs Vivaldi en de gospel Burden Down staan op ons programma. De entree was gratis; iedereen was welkom!

Koor Karakter bestaat uit ongeveer 25 enthousiaste zangers, en geeft regelmatig uitvoeringen en concerten. Vorig jaar heeft het koor op 4 en 5 mei in Lippstadt, Duitsland, en in Theater Markant in Uden The Armed Man van Karl Jenkins uitgevoerd, als concert voor Vrijheid en Vrede i.v.m. de oorlog in Oekraïne.
Ook geven wij ieder jaar sfeervolle kerstconcerten.

Graag tot ziens!