Welkom bij Koor Karakter!

Koor Karakter wenst u fijne zomermaanden.
We starten weer met de repetities op 21 augustus!

Nieuwsbrief
Zou u graag eens per kwartaal op de hoogte blijven van onze optredens? Schrijft u zich dan in voor de nieuwsbrief…
Dat kan hier…

We hopen u binnenkort te ontmoeten!

 

Koor Karakter presenteert: Duivels Dilemma

Duivels Dilemma zoekt muzikale jongen (ongeveer 9-12 jaar)

Op 1 en 2 november 2019 spelen we in Theater Markant in Uden het muziektheater Duivels Dilemma.

Deze voorstelling speelt in de dagen van Allerzielen/Allerheiligen en Halloween. De dansende onderwereld, de burgerij en het volk zoeken hun weg naar een gelukkig leven.
Voor de rol van Simon, een jongetje van het volk, zoeken we een jongen met een uitstraling tussen 9-12 jaar. Simon is het zoontje van Elena, een van onze hoofdrollen.

Qua toneelspel krijgt niemand echt veel tekst. Simon ook niet. Wel hebben we 1 of 2 muziekstukken staan die Simon zingt. Eén van de stukken is Poor Thing uit Sweeney Todd.

Heb je interesse? Het is de bedoeling dat je een aantal zater-/zondagen na de zomervakantie meedoet op de repetities (in Uden). De exacte dagen worden doorgegeven als je uitgekozen wordt.

Wil je meedoen dan plannen we samen met jou een auditie met de regisseuse en de dirigent. Hiervoor moet je het stuk Poor Thing instuderen (bladmuziek krijg je van ons) en een stuk zingen dat je zelf uitkiest.

Om je op te geven: Mail of bel met Nicole van Hooy, projectleider Duivels Dilemma: nicole@vanhooy.nl of 06-24848080.

Muziektheater Duivels Dilemma
Onder leiding van Gerda Klievink (regisseur) en Lex Wiersma (dirigent) wordt op 1 en 2 november 2019 in Theater Markant een indrukwekkend muziektheater met zang, muziek en dans neergezet: Duivels Dilemma!

In een spannende stijl van mythische Kelten, een schemergebied tussen dood en leven, sirenen, Hades en Mephisto, zetten we op 1 en 2 november in Theater Markant te Uden, een voorstelling neer die handelt over sociale uitsluiting en discriminatie, maar ook over samenwerking en overwinning. Ga mee in de sfeer van mist, grimmigheid en de wens van onsterfelijkheid in de zoektocht naar een gelukkig leven…

Aan de hand van bestaande, moderne en ook klassieke muziekstukken zal de voorstelling voor een breed, lokaal publiek toegankelijk zijn. Denk aan stukken van Queen, Karl Jenkins, Les Misérables, Sweeny Todd, Jekyll and Hyde, Dracula, Chess en The Phantom of the Opera.

De kaartverkoop start op 8 mei via de website van Theater Markant Uden en op 3 mei voor de Vrienden van Theater Markant!

Deze voorstelling is voor een breed publiek, met prachtige zang en muziek, dynamische dans en pakkend acteerwerk, in een verhaal dat de diepgang van het leven niet schuwt!

 

 

 

logo_karakter_BIG

Toon karakter en zing!