Welkom bij Koor Karakter!

Fijn dat je onze website bezoekt.

         Samen zingen maakt gelukkig !

Lees hier het laatste nieuws van Koor Karakter.

 

Dit jaar biedt Koor Karakter aan een ieder die de kerstsfeer een warm hart toedraagt, een prachtig Christmas Dinner Show.

In samenwerking met restaurant Jambon in Uden wordt een toepasselijk kerstmenu geserveerd, waarbij het koor tussen de gangen door haar kerstrepertoire ten gehore brengt. Dit belooft een sfeervolle avond te worden op culinair niveau.

Kaarten kunnen helaas niet meer besteld worden.

 

Houd je van zingen?

Hier komt je kans! Op 4 mei 2024 staat een project in de planning om het Stabat Mater van Jenkins te gaan uitvoeren. Wil je meedoen? Klik hier voor meer informatie.

Wil je niet zingen maar ons wel blij maken met mooie, gevoelige verhalen of gedichten uit je hart over Afscheid en Verlies, kijk dan even hier.

 

En is je koor gestopt of zoek je wat anders? Heb je ons concert gehoord en wil je de volgende keer ook meedoen? Of ga je meedoen met ons project en daarna aansluiten bij ons koor? Lees het verhaal van Ernest en de motivatie van Kees waarom mensen zoals jij de uitdaging zijn aangegaan.

 

Met veel plezier kijken we terug naar onze uitvoeringen van de Carmina Burana, die we samen met de Operakoren uit Tilburg en Breda hebben gerealiseerd.

 

 

Graag tot ziens!