Reacties

7 comments

 1. Ad Broos schreef:

  Jesus Christ Superstar; ik heb het nu voor het eerst gezien en gehoord en het was formidabel! Ik wist niet wat mijn ogen zagen en mijn oren hoorden; meer woorden maken het er niet beter op. Naast jullie zang vond ik de expressie er geweldig uitspringen! Grote klasse! Ik zou het niet kunnen! PROFICIAT MET DIT GEWELDIGE RESULTAAT! Bedankt voor alles!

 2. kweetniks schreef:

  Ave
  Gisteravond is Händel wakker geworden, het Halleluja deed de kapel op zijn grondvesten schudden.
  Bach keek even naar beneden toen zijn Gloria door de kapelgewelven schalden.
  Karl Jenkins zou trots op jullie geweest zijn als hij in Uden was geweest en laten we Ariel Ramirez niet vergeten, deze had jullie uitgenodigd om naar Argentinië te komen als hij nog geleefd had.

  Met andere woorden, al waren we maar met een kleine groep, we hebben genoten van jullie concert en verheug me op het volgende kerstconcert waarbij ik wel moet zeggen dat het gehele koor de Dickensstijl is ontgroeid, jullie zijn een volwaardig koor met vele stijlen waar Dickens maar een klein onderdeel van is.

 3. Diek en Jan Udink schreef:

  Wat hebben wij vanavond 3-06-2017 genoten van jullie concert op de Noordkade in Veghel!
  Het heeft ons ontroerd!! Zo mooi en voortreffelijk gedaan!
  Jammer dat er zo weinig bezoekers waren, wat hebben ze veel gemist!!!! Ook voor de pauze heel erg mooi en vooral na de pauze The Young Messiah!! TOP avond gehad!
  Wij zullen jullie van harte aanbevelen!

  Diek en Jan Udink
  Veghel.

 4. Arien Hoiting schreef:

  Beste karakters,
  Wat een ongelofelijk mooi optreden hadden jullie vanmiddag in de kerk van Oploo. Ik was daar met een vriendin en we vonden het grandioos. Het swingde de pan uit en bij vlagen werd ik gewoon emo en had het kippenvel op m’n armen. Speciale complimenten aan Roan die ons zo wist te ontroeren. Jullie hebben er fans bij en vanaf nu gaan ik jullie volgen. Al de mensen die er niet waren hebben echt iets gemist. Succes!!!!

 5. Chantal Schoen schreef:

  Wat een ongelooflijk indrukwekkend begin van UDENSE KRACHT event in Theater Markant afgelopen 7 oktober. Elke keer als ik het terug zie..ben nog echt ontroerd! Dit was zo’n schot in de Roos met Carmina Burana. Het spijt me oprecht dat we uiteindelijk verder moesten met het Foyer-programma, want ik had eigenlijk nog veel meer van jullie willen horen.
  Nogmaals hartelijk dank voor jullie prachtige bijdrage aan het evenement.
  Vriendelijke groet,
  UDENSE KRACHT – Chantal Schoen

 6. Jeanne en Hans schreef:

  We waren erbij op 2 november in Berlijn: The Armed Men met Karl Jenkins en natuurlijk het koor Karakter! Het was indrukwekkend om dit concert in deze stad met zijn heftige verleden te mogen meemaken. Prachtige koren in een mooie harmonie met het orkest. Het geluid in die grote Mercedes Benz Arena was prima in balans. Kortom een onvergetelijke belevenis om een koor van 1500 à 2000 mensen met solisten zo te horen zingen.
  De muziek werd ook indringend begeleid door een grote videowall over de hele breedte van het koor.
  Aanrader om nog een keer te kijken op de Duitse TV!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.