Reacties

16 comments

 1. Ruben Bakermans schreef:

  Complimenten voor jullie optreden met het ‘Oratorio de Noël’. Een uitermate professioneel optreden met het orkest, de solisten, de vertellingen tussendoor en met jullie als koor. Maar naast de professionaliteit was het ook een heerlijk concert. Wat het heerlijk maakte was alla afwisseling tussen koor, solisten en muzikanten. Waarbij het koor soms op volle sterkte zong en soms heel klein houdend, dat gaf een geweldig effect. Wellicht ook door de fantastische locatie. Erg genoten dus en ik raad iedereen aan om volgende keer ook te komen en te genieten.

 2. Rina Brugmans schreef:

  Wat een fantastische middag hebben wij gehad 11 december met het kerstconcert van het koor karakter in de kruisheren. kapel.
  Een heel groot compliment voor iedereen .
  Wat een prachtig koor zijn jullie toch!
  Ook grote complimenten voor de begeleiding van het strijkorkest en de solisten. Het allerbeste koor van de hele omstreek.
  Volgende keer zijn wij er weer bij .

 3. Jeanne en Hans schreef:

  We waren erbij op 2 november in Berlijn: The Armed Men met Karl Jenkins en natuurlijk het koor Karakter! Het was indrukwekkend om dit concert in deze stad met zijn heftige verleden te mogen meemaken. Prachtige koren in een mooie harmonie met het orkest. Het geluid in die grote Mercedes Benz Arena was prima in balans. Kortom een onvergetelijke belevenis om een koor van 1500 à 2000 mensen met solisten zo te horen zingen.
  De muziek werd ook indringend begeleid door een grote videowall over de hele breedte van het koor.
  Aanrader om nog een keer te kijken op de Duitse TV!

 4. Chantal Schoen schreef:

  Wat een ongelooflijk indrukwekkend begin van UDENSE KRACHT event in Theater Markant afgelopen 7 oktober. Elke keer als ik het terug zie..ben nog echt ontroerd! Dit was zo’n schot in de Roos met Carmina Burana. Het spijt me oprecht dat we uiteindelijk verder moesten met het Foyer-programma, want ik had eigenlijk nog veel meer van jullie willen horen.
  Nogmaals hartelijk dank voor jullie prachtige bijdrage aan het evenement.
  Vriendelijke groet,
  UDENSE KRACHT – Chantal Schoen

 5. Arien Hoiting schreef:

  Foutje…….. gaan we jullie volgen.

 6. Arien Hoiting schreef:

  Beste karakters,
  Wat een ongelofelijk mooi optreden hadden jullie vanmiddag in de kerk van Oploo. Ik was daar met een vriendin en we vonden het grandioos. Het swingde de pan uit en bij vlagen werd ik gewoon emo en had het kippenvel op m’n armen. Speciale complimenten aan Roan die ons zo wist te ontroeren. Jullie hebben er fans bij en vanaf nu gaan ik jullie volgen. Al de mensen die er niet waren hebben echt iets gemist. Succes!!!!

 7. Diek en Jan Udink schreef:

  Wat hebben wij vanavond 3-06-2017 genoten van jullie concert op de Noordkade in Veghel!
  Het heeft ons ontroerd!! Zo mooi en voortreffelijk gedaan!
  Jammer dat er zo weinig bezoekers waren, wat hebben ze veel gemist!!!! Ook voor de pauze heel erg mooi en vooral na de pauze The Young Messiah!! TOP avond gehad!
  Wij zullen jullie van harte aanbevelen!

  Diek en Jan Udink
  Veghel.

 8. kweetniks schreef:

  Ave
  Gisteravond is Händel wakker geworden, het Halleluja deed de kapel op zijn grondvesten schudden.
  Bach keek even naar beneden toen zijn Gloria door de kapelgewelven schalden.
  Karl Jenkins zou trots op jullie geweest zijn als hij in Uden was geweest en laten we Ariel Ramirez niet vergeten, deze had jullie uitgenodigd om naar Argentinië te komen als hij nog geleefd had.

  Met andere woorden, al waren we maar met een kleine groep, we hebben genoten van jullie concert en verheug me op het volgende kerstconcert waarbij ik wel moet zeggen dat het gehele koor de Dickensstijl is ontgroeid, jullie zijn een volwaardig koor met vele stijlen waar Dickens maar een klein onderdeel van is.

 9. Ad Broos schreef:

  Jesus Christ Superstar; ik heb het nu voor het eerst gezien en gehoord en het was formidabel! Ik wist niet wat mijn ogen zagen en mijn oren hoorden; meer woorden maken het er niet beter op. Naast jullie zang vond ik de expressie er geweldig uitspringen! Grote klasse! Ik zou het niet kunnen! PROFICIAT MET DIT GEWELDIGE RESULTAAT! Bedankt voor alles!

 10. Ronald Verhagen schreef:

  In mijn reactie ben ik helemaal Pilatus en Herodus vergeten! Zij vertolkten hun rol ook zeer goed, mensen die de rockopera minder goed kennen zullen de rolvertolking van Herodus misschien moeilijk begrijpen maar hij deed het perfect. Pilatus had een mooie warme overtuigende stem. Prima.

 11. Ronald Verhagen schreef:

  Gisteravond JCS Rockopera gezien in Uden, ben een groot liefhebber van deze rockopera (evenals de andere werken van Tim Rice en Andrew Lloyd Webber zoals Evita). Maar JCS heeft een speciale plek. De karakters waren goed uitgewerkt. Het koor (het volk) was zeer goed te noemen, het orkest en de band speelde ook fantastisch. De uitwerking van de ‘John Nineteen forty one’ was prachtig uitgevoerd! In het bijzonder wil ik de jongeman benoemen die de rol van ‘Annas, de Hogepriester’ vertolkte, hij was degene welke werkelijk exact de stem had van Annas uit de originele rockopera uit 1973! Echt heel bijzonder. Ik zou hem willen aanraden zich eens te laten casten bij Joop vd Enden of bij castingbureau’s welke zich toeleggen op musicals en dan speciaal voor deze rol als Annas. Er zijn vaak grote producties mbt JCS in het buitenland. Jezus werd ook goed vertolkt, zeer goede stem maar ik miste een beetje de dramatiek, m’n bij de geseling. Maar hij was verder sterk in zijn rol. Maria had een mooie stem maar kon me niet helemaal overtuigen, wat ik jammer vond is dat ze tijdens de meest prachtige nummers uit deze musical zich niet voldoende richtte tot Jezus maar dat ze tot de zaal zong en dat is jammer, daardoor verliezen de nummers hun kracht. Judas was vooral enthousiast, bij tijden een goede stem. Judas mag toch meer dramatisch neer gezet worden. Kaifas was ook bijzonder en mooie volle stem. Voor mij was deze avond dus Annas de favoriete vertolking, hij heeft me echt getroffen met zijn gelijkenis met Annas uit de originele versie uit 73. Over het geheel gezien was het een fantastische uitvoering, complimenten!

 12. Angela den Biesen schreef:

  Fantastisch kerstconcert zaterdag 20 december 2014 in de Kruisherenkapel. Mijn moeder en ik hebben genoten van het met recht te noemen kwaliteitskoor Karakter solist Roan en musici o.i.v. Lex Wiersma.
  Heb 19 december 2015 alweer genoteerd.

 13. Maria v d Bosch schreef:

  Hoi Kwaliteitskoor Karakter
  Graag zou ik een mailtje terug ontvangen met de flyer van 8 november in Nia domo
  Zelf kom ik ook die avond ,samen met ons koor VOYSS uit Erp
  Dan kan ik de poster zelf uitprinten en ophangen
  Bedankt
  groetjes Maria v d Bosch

 14. beste mensen, afgelopen zaterdag zijn wij in Nina Domo naar een fantastisch gratis concert van het koor geweest. Het was werkelijk prachtig en wij hebben genoten van alle werken en de twee geweldige solisten. Proficiat dirigent en koor!
  vriendelijke groet,
  Pierre en Anneke van Hemert uit Uden.

 15. Ria meulemeesters schreef:

  Hallo allemaal ,wat hebben we genoten van deze geweldige avond!!! Wat een mooi repertoire !Ook het luisteren en kijken naar Waldin is een feestje. Een fijne vakantie gewenst en tot een volgend optreden,dan zijn we zeker weer van de partij! Lieve groeten ria meulemeesters

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.