Sponsoren en vrienden

Vrienden van Koor Karakter

U heeft ongetwijfeld onze naam “Koor Karakter” al eens voorbij zien komen in de regionale media. Tegenwoordig zijn we ook buiten onze regio te vinden, met onze concerten in het populaire en klassieke genre!

We hebben in het verleden -met ontzettend mooie recensies- de rock-opera Jesus Christ Superstar uitgevoerd en we kijken trots terug op onder andere de Carmina Burana, Im Weissen Rössl, Misa Criolla en Navidad Nuestra.

VRIENDEN VAN KOOR KARAKTER

U begrijpt dat de voorbereiding, het instuderen, de aankleding en de uitvoering van die mooie projecten veel energie en geld kosten. Het grootste deel daarvan wordt geleverd door onze leden, die voor elke uitvoering de handen uit de mouwen steken. De waardering van u, het publiek, is onze beloning.

We willen u vragen om die waardering en betrokkenheid bij ons koor te uiten en te bestendigen, door lid te worden van de exclusieve club “Vrienden van Koor Karakter”.

Voor € 10 per jaar bent u lid en heeft u de volgende voordelen:

  • Vóór-informatie over onze aanstaande voorstellingen.
  • Voorrang bij het boeken van kaartjes voor voorstellingen.

Voor € 50 per jaar bent u lid en heeft u de volgende voordelen:

  • Vóór-informatie over onze aanstaande voorstellingen.
  • Voorrang bij het boeken van kaartjes voor voorstellingen.
  • Een gratis gereserveerde (mooie) plaats tijdens al onze voorstellingen.
  • Een gratis drankje tijdens de pauze of na de voorstelling.

Mail ons uw naam, adres en telefoonnummer op info@koorkarakter.nl voor uw aanmelding. U ontvangt van ons een welkomstbevestiging. U kunt zich op elk moment, zonder verplichtingen, weer uitschrijven als lid.

Alvast dank voor uw aanmelding en hopelijk tot gauw!

Sponsoren van Koor Karakter

De leden van Koor Karakter zorgen met elkaar dat alle repetities, optredens en evenementen goed verlopen. We steken samen de handen uit de mouwen en eenieder doet wat hij of zij kan.

Koor Karakter ontvangt op allerlei manieren ondersteuning. Soms bieden externe partijen hulp in natura en soms in harde euro’s.

Onderstaande sponsor willen we met name bedanken voor een voortdurende bijdragen in hulp, ondersteuning, raad en daad: