Aansluiten?

Meedoen met Koor Karakter?

Is je koor gestopt of zoek je wat anders? Heb je ons concert gehoord en wil je de volgende keer ook meedoen? Of ga je meedoen met ons project en daarna aansluiten bij ons koor? Lees het verhaal van Ernest en de motivatie van Kees waarom mensen zoals jij de uitdaging zijn aangegaan.

 

We repeteren op woensdagavond van 20.00u. tot 22.15u. Iedereen is welkom om de repetitie eens bij te wonen, de ontspannen sfeer te proeven, of om mee te doen. Dirigent Lex Wiersma neemt het koor via inzingoefeningen mee naar de te repeteren stukken waarbij ook achtergrond en interpretatie ruimschoots aan bod komen.

De kandidaatleden ontdekken dat de drempel naar heerlijk ontspannen zingen echt niet zo hoog is als ze misschien denken.

Kom onbevangen kennismaken met dit unieke koor in de regio, waar elke repetitie weer een feestje is, doorspekt met begrepen en onbegrepen humor van de dirigent.

De repetities vinden elke woensdagavond plaats in De Schakel te Volkel, van 20:00 uur tot 22:15 uur. Zie ook onder Repetities.

Voor meer informatie en contact, mail naar info@koorkarakter.nl t.a.v. Tess Drissen/Bernadet Schik.

 

 

Toon karakter en zing!